Poštovani poslovni lideri

Želite li da ojačate timski duh i podstaknete produktivnost vaših zaposlenih, dok im istovremeno pružate mogućnost da provode vreme sa svojom decom? Naše inovativne radionice za decu, specijalno dizajnirane za korporativna okruženja, su idealna opcija za vas!

Naš program ekoloških, smart i sportskih radionica omogućava vašim zaposlenima da se povežu sa svojom decom na jedinstven i zabavan način, dok istovremeno razvijaju svoje veštine i grade jače međusobne veze. Naše radionice su dizajnirane tako da podstaknu kreativnost, timski rad i inovativnost, dok se istovremeno fokusiramo na važnost očuvanja životne sredine i zdravlja kao i promociju nauke i obrazovanja.

Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaši zaposleni i njihova deca uživaju u interaktivnom i uzbudljivom iskustvu, koje će podići vaš timski duh i unaprediti vašu poslovnu kulturu.
Naš program radionica je prilagođen vašim potrebama i može se organizovati u vreme i na lokaciji koji su skladu sa vašim poslovnim rasporedom.

Pogledajte šta vam nudimo

Ekološke radionice

Zajedno sa decom posadite drvo ili cvet, saznajte, ako već ne znate, kako da prepoznate biljku, determinišite insekte, napravite kućicu za ptice ili hotel za insekte.
Učestvujte u orijentiringu i pokažite im veštinu snalaženja u prostoru.

Smart radionice

Na Smart radionicama naši stručni predavači provešće vas kroz uzbudljivi svet robotike.
Uz upotrebu novih tehnologija prilagođenih dečijem uzrastu i planetarno popularnih LEGO KOCKI.

Sportske radionice

Aktivnosti i igre u kojima ćete se zabaviti i uživati zajedno sa vašom decom kako i sa kolegama i njihovm porodicama.
Provedete kvalitetno vreme sa svojim porodicama, upoznajte se sa sportskim kvalitetima vaših saradnika i pritom se sjajno zabavite. 

Kontaktirajte nas

Tu smo za vas!
Ukoliko su Vam neophodne dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Zainteresovani ste za:

Dajući nam svoje podatke, saglasni ste sa prikupljanjem i korišćenjem vaših informacija u skladu sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.